

Over ons.
Sinds 1970 staat Versinga voor ambachtelijke vleesverwerking en betrouwbare levering. Vanuit ons moderne verwerkingsbedrijf in Wolvega voorzien wij slagers en horeca van dagvers vlees. Onze kracht zit in vakmanschap, korte lijnen en duurzame ketensamenwerking.
Onze waarden zijn mesvaardig, dagvers en oorspronkelijk. Daarmee zijn wij al meer dan 55 jaar een vertrouwde partner voor kwaliteitsvlees.
Bij Versinga geloven we dat hechte samenwerkingen altijd het verschil maken. Voor onze ketenpartners, onze klanten en natuurlijk voor liefhebbers van buitengewoon kwaliteitsvlees.
We zijn trots op ons vakmanschap, waarmee we al meer dan een halve eeuw onze klanten bedienen. In 2025 is ons vershuis op een bijzondere manier verrijkt, waardoor we ons varkensvlees volledig vanuit eigen keten kunnen leveren.
Die solide basis zorgt ervoor dat we beter dan ooit kunnen inspelen op de vraag naar eersteklas, regionaal en duurzaam kwaliteitsvlees. Volledig op maat gesneden naar de wensen van de vakman én de consument van nu.
​
Vooruitstrevend zijn kan niet zonder een gezonde oorsprong. Daarom zijn we meer dan alleen leverancier. We zijn een uniek vershuis. Dankzij ons eigen ketenconcept weten we exact wat voor kwaliteit we slagers, groothandels, horeca, boerderijwinkels en de industrie bieden. Dagvers kwaliteitsvlees, duurzaam en doordacht van eigen boer tot bord. Geworteld in traditie, maar vernieuwend als geen ander.
Op deze manier brengen we meerwaarde in een markt die onder druk staat. Dat doen we door bewust te kiezen voor onderscheid en kwaliteit. We staan dicht bij onze klanten, begrijpen hun uitdagingen en spelen daarop in met een unieke combinatie tussen vakmanschap en innovatie. Ons totaalassortiment wordt mesvaardig geproduceerd in eigen huis zeer snel, betrouwbaar en op maat geleverd en is altijd van prachtige kwaliteit.
Versinga heeft een heldere visie: wij willen dé specialist worden in eersteklas vleesproducten met meerwaarde. Dit doen we met een nuchtere en eerlijke aanpak, want afspraak is afspraak. Samen bouwen we constant aan vleesproducten en -concepten die aansluiten bij de consument van nu en tegelijkertijd het vakmanschap van onze klanten versterken. Op deze manier is de slager van morgen thuis bij Versinga.
​​
​
Waarom vakmensen voor Versinga gaan:
-
Sterk in regionaal kwaliteitsvlees
-
Dagverse leveringen via fijnmazige distributie
-
Totaalassortiment vol rendement
-
Maatwerk en messcherpe prijzen
-
Vast vakkundig team
-
Vandaag besteld is morgen huis
-
Meerwaarde met uniek ketenconcept
-
Private label oplossingen en conceptontwikkeling
-
Volop innovatie in keten, proces en product
-
FSCC gecertificeerd
Versinga. Vlees van nu.

Duurzaam verantwoord.
Bij Versinga staat duurzaamheid centraal. Ons pand is uitgerust met energiezuinige koelingen en warmteterugwinning en wij investeren continu in brandstofbesparing en efficiënt transport. We werken samen met duurzaam verantwoorde partners en hechten veel waarde aan dierenwelzijn en herleidbaarheid.
​
Omdat versheid synoniem is met snelheid, beschikken we over eigen transport. Daarmee leveren wij vlees dagelijks bij onze klanten, zorgvuldig verpakt in CBL- en Euronorm-kratten voor maximale voedselveiligheid.
​
Of u nu kiest voor vers, vacuüm of diepvries: wij zorgen dat uw bestelling in perfecte staat aankomt!



