top of page
All Posts


Versinga in vakblad De Slager
Het onafhankelijke magazine voor de ambachtelijke slagerij en uitgegeven door Koninklijke Nederlandse Slagers, publiceerde onlangs een mooi artikel over Versinga.

Versinga
20 nov1 minuten om te lezen


Versinga in vakblad SlagersVak: mooie aandacht voor onze nieuwe naam
Wat leuk dat SlagersVak in de nieuwste editie aandacht besteedt aan onze naamswijziging! In het artikel wordt uitgebreid ingegaan op het verhaal achter de naam Versinga - een samenvoeging van vers en Wolvega – en hoe deze past bij onze koers richting een modern, toekomstgericht vleesverwerkingsbedrijf

Versinga
14 nov1 minuten om te lezen


Lancering nieuwe naam en huisstijl Versinga, op 13-10-2025
Versinga lanceerde op 13 oktober onder veel belangstelling en met trots onze nieuwe naam. Deze naam die staat voor dagvers, mesvaardig en oorspronkelijk. We blijven doen waar we goed in zijn, met dezelfde mensen, dezelfde passie en nog meer toekomst.

Versinga
14 nov1 minuten om te lezen


Vlees.NU verandert naam in Versinga
Vleesverwerker Vlees.NU voert een naamswijziging door en gaat vanaf nu verder onder de naam Versinga

Versinga
15 okt2 minuten om te lezen


Durk Jaarsma (64): ‘Uitbenen is een vak dat je in de vingers moet krijgen, dat leer je niet in een jaartje’
Ruim vijftig jaar geleden begon Durk Jaarsma als jonge jongen met schoonmaken in de slachterij van zijn buurman. Nu, op zijn 64ste, werkt hij nog altijd met plezier als uitbener bij Versinga. “Het is zwaar werk, maar het blijft mensenwerk en dat blijft mooi.”

Versinga
17 sep3 minuten om te lezen
Het laatste nieuws.
bottom of page
