top of page
Zoeken

Versinga in vakblad De Slager

  • Foto van schrijver: Versinga
    Versinga
  • 20 nov
  • 1 minuten om te lezen

De Slager, het onafhankelijke magazine voor de ambachtelijke slagerij en uitgegeven door Koninklijke Nederlandse Slagers, publiceerde onlangs een mooi artikel over Versinga.


In het stuk vertelt het vakblad hoe onze nieuwe naam voortbouwt op vijftig jaar vakmanschap in Wolvega, en hoe we met een hecht team dagelijks werken aan dagverse levering, maatwerk en herkenbare herkomst. Ook komt de samenwerking binnen de Frievar-keten aan bod, inclusief onze volledig gesloten varkensvleesketen waarin kwaliteit, dierenwelzijn en transparantie centraal staan.


Het artikel beschrijft daarnaast de drie kernwaarden achter de naam Versinga: mesvaardig, dagvers en oorspronkelijk. Daarmee koppelen we ambacht aan moderne efficiĆ«ntie en een duidelijk verhaal richting de slager en zijn klant. De Slager laat zien hoe Versinga – samen met Frievar – werkt aan een toekomstbestendige keten met een breed assortiment, sterke regionale wortels en een vertrouwde smaak waar je op kunt bouwen.



Versinga bput voort op 50 jaar vakmamnschap in vlees

Ā 


Opmerkingen


Zeeweegbree 5
8472 BD Wolvega


info@versinga.nl

0561-614092
www.versinga.nl

Kvk: 81511183

Het bedrijf is geregistreerd onder EG-nummer NL 693

©Versinga Alle rechten voorbehouden

Openingstjjden.

Maandag:    05.00 - 15.00 uur

Dinsdag:       05.00 - 15.00 uur

Woensdag:  05.00 - 15.00 uur

Donderdag: 05.00 - 15.00 uur

Vrijdag:         05.00 - 15.00 uur

Zaterdag:     Gesloten

Zondag:        Gesloten

​

  • Facebook
Versinga
bottom of page