

Onze geschiedenis.
De wortels van Versinga gaan meer dan vijftig jaar terug. In die periode heette ons bedrijf Vlees.NU, in de volksmond ook wel ‘Vlees van Wolvega’ genoemd. Vlees.NU groeide al snel uit tot een een moderne vleesgroothandel en vaste partner voor slagers, horeca en retail in de Noord-Nederlandse markt. We bouwden een volledig nieuw verwerkingscentrum, dat direct de hoogste score behaalde bij de Voedsel- en Warenautoriteit.
Op 1 juni 2024 traden wij onder leiding van August de Jong toe tot Frievar Invest, waarmee we onze kennis van varkenshouderij, vleesproductie en slagersvak bundelden. De naam Vlees.NU veranderde in 2025 naar de huidige Versinga. Daarmee laten we zien dat we een bedrijf zijn waarin vakmanschap, snelheid en betrouwbaarheid centraal staan.
​
Wij onderscheidde ons door korte lijnen, dagverse leveringen en een hecht team. Onze passie ligt in het ambachtelijke uitsnijden, uitbenen en verwerken van vlees. Ruim 70% van onze productie bestaat uit varkensvlees, aangevuld met rund, kip, lam en kalf.
​
Wij werken volgens de hoogste hygiënenormen (HACCP, FSSC 22000) .