top of page
_ECV9219_edited.jpg
Versinga

Onze geschiedenis.

De wortels van Versinga gaan meer dan vijftig jaar terug. In die periode heette ons bedrijf Vlees.NU, in de volksmond ook wel ‘Vlees van Wolvega’ genoemd. Vlees.NU groeide al snel uit tot een een moderne vleesgroothandel en vaste partner voor slagers, horeca en retail in de Noord-Nederlandse markt. We bouwden een volledig nieuw verwerkingscentrum, dat direct de hoogste score behaalde bij de Voedsel- en Warenautoriteit.

Op 1 juni 2024 traden wij onder leiding van August de Jong toe tot Frievar Invest, waarmee we onze kennis van varkenshouderij, vleesproductie en slagersvak bundelden. De naam Vlees.NU veranderde in 2025 naar de huidige Versinga. Daarmee laten we zien dat we een bedrijf zijn waarin vakmanschap, snelheid en betrouwbaarheid centraal staan. 

​

Wij onderscheidde ons door korte lijnen, dagverse leveringen en een hecht team.  Onze passie ligt in het ambachtelijke uitsnijden, uitbenen en verwerken van vlees. Ruim 70% van onze productie bestaat uit varkensvlees, aangevuld met rund, kip, lam en kalf.

​

Wij werken volgens de hoogste hygiënenormen (HACCP, FSSC 22000) .

Zeeweegbree 5
8472 BD Wolvega


info@versinga.nl

0561-614092
www.versinga.nl

Kvk: 81511183

Het bedrijf is geregistreerd onder EG-nummer NL 693

©Versinga Alle rechten voorbehouden

Openingstjjden.

Maandag:    05.00 - 15.00 uur

Dinsdag:       05.00 - 15.00 uur

Woensdag:  05.00 - 15.00 uur

Donderdag: 05.00 - 15.00 uur

Vrijdag:         05.00 - 15.00 uur

Zaterdag:     Gesloten

Zondag:        Gesloten

​

  • Facebook
Versinga
bottom of page