Versinga in vakblad SlagersVak: mooie aandacht voor onze nieuwe naam
- Versinga

- 14 nov
- 1 minuten om te lezen
Wat leuk dat SlagersVak in de nieuwste editie aandacht besteedt aan onze naamswijziging! In het artikel wordt uitgebreid ingegaan op het verhaal achter de naam Versinga - een samenvoeging van vers en Wolvega – en hoe deze past bij onze koers richting een modern, toekomstgericht vleesverwerkingsbedrijf.
Sinds de overname door Frievar Invest en August de Jong is er volop gewerkt aan schaalvergroting, procesoptimalisatie en verdere integratie binnen de Frievar-keten. In het artikel vertellen John Lorist en August de Jong hoe de nieuwe naam aansluit bij onze kernwaarden: mesvaardig, dagvers en oorspronkelijk.
Dat SlagersVak, het vakblad voor de ambachtelijke slager, dit verhaal oppikt, vinden wij een mooi compliment voor iedereen die meewerkt aan de ontwikkeling van Versinga.

Klik hieronder om het artikel te downloaden



Opmerkingen